You are here: Home » Eten & koken » Mail & Win: Montiss Wafelmaker en ijsmachine

Mail & Win: Montiss Wafelmaker en ijsmachine

geschreven door Constance

Ik mag, omdat het vandaag officieel zomer is geworden, een hele leuke prijs weggeven, nl. het  2x Montiss Ice Cream Team. En ik heb al een uitgebreide test gedaan met het Ice Cream Team, zoals je kunt zien.

 

Het Montiss Ice Cream Team (twv. euro 49,95 per set) bestaat uit een ijsmachine waarmee je je eigen ijs kunt maken en een wafelmaker, en deze heeft een speciaal hulpstuk waarmee je ijshoorns, wafelbakjes of een oublierollen kunt maken. Natuurlijk zit er ook een receptenboekje met tips voor het lekkerste ijs en wafels.

Wat moet je doen om een van deze lekkere prijzen te winnen? Geef, voor 17 juli as., antwoord op de volgende vraag: Hoeveel verschillende soorten ijsmachines heeft Montiss in het assortiment?

Mail je antwoord, ovv. Ice Cream Team, met je naam en adresgegevens, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com