You are here: Home » Shoppen » River Wood horloges

River Wood horloges

geschreven door Constance

Het kledingmerk River Woods is 1 jaar geleden gestart met een horlogelijn en bij de bestaande horloges zijn er nu 2 nieuwe modellen bijgekomen.

De modellen zijn Arcade, een elegant damesmodel waarbij je het lerenpolsbandje 2x om je pols heen kunt slaan en Sport Junior, een stoer kinderhorloge.  Arcade heeft een rechthoekige kast en de leren polsbandjes zijn er veel verschillende kleuren, zoals wit, grijs, oranje, bruin en camel. De kleur van de wijzerplaat is afgestemd op de kleur van het polsbandje. Sport Junior is een stoer rond model, in het zwart, donkerblauw of grijs en de wijzerplaat is groot genoeg om zelfs voor kleine kinderen te kunnen lezen. Het rubberen bandje is afgewerkt met stiksels in groen, roze en rood.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com