You are here: Home » Accessoires » Plantentafel

Plantentafel

geschreven door Constance

Ik vind kamerplanten leuk maar ze nemen vaak een hoop ruimte in en om ze, twee aan twee, voor het raam te zetten geeft een vreselijk ‘Blokkeriaans’ effect.

Het Zweedse ontwerpbureau Offecct heeft hier een leuke, creatieve en handige oplossing voor gevonden, nl. Green Pads. Dit is een grote tafel met uitsparingen voor bloempotten (in verschillende formaten) waardoor je zelf een (kamer)planten creatie kunt maken. In de serie Oasis heeft Offect ook nog een aantal andere planten oplossingen ontwikkeld: zoals een poef met een uitsparing voor 1 plant en vierkante tafel waarbij je in de hoek een (kamer)planten verzameling kwijt kunt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com