You are here: Home » Gadget test » Gadget Test: Montiss ijsmachine

Gadget Test: Montiss ijsmachine

geschreven door Constance

Ik vind het erg leuk om gadgets te testen en meestal zijn dit mobiele telefoons, laptops of andere elektronica. Maar vandaag mag ik iets heel anders testen, nl. een ijsmachine. Dus niet alleen erg leuk, maar ook lekker!

De Montiss ijsmachine is onderdeel van een set, het Montiss Ice Cream Team,  want behalve de ijsmachine zit er ook nog een wafelmaker bij. Met de wafelmaker kan je oa. obliehoorns, wafels en ijsbakjes maken. (Deze test volgt later.) Ik ben gisteren aan de slag gegaan met het maken van bananenijs en dat is prima gelukt.

Voordat de ijsmachine ijs kan maken, moet je wel de onderkant (de ijsbak) minimaal 24 uur van te voren in de vriezer zetten zodat de bak ijskoud is. Verder is het ook belangrijk dat je het ijsmengel van te voren maakt en dit van te voren koud hebt gezet in koelkast. Ik heb 3 bananen, suiker, 2 eiwitten en 2 dl. volle melk bij elkaar gedaan in de blender. (Officieel moet je slagroom gebruiken, maar dat vind ik teveel calorieën.) Je krijgt dan een soort milkshake en dit zet je in de koelkast.

Je haalt de ijsbak uit de vriezer, zet de bovenkant vast op de bak en je gooit het mengsel erin en dan gaat de Montiss ijsmachine aan de slag. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PGQdyegvoKU[/youtube]

En na ong. 25 minuten heb je heerlijk vers, zelfgemaakt ijs. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HUzX1pprbc0[/youtube]

Natuurlijk kan je ijs kopen, maar het voordeel van een ijsmachine is dat jezelf bepaalt wat je gebruikt, waardoor ook mensen met allerlei allergieën nu ook kunnen genieten van een lekker ijsje dus dat is ideaal.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Ike 19 juni 2011 - 20:33

Handige keukenmachine waarmee ik heerlijk zelf mijn ijs zou kunnen maken!:)

Reageer
Ike 19 juni 2011 - 20:33

Handige keukenmachine waarmee ik heerlijk zelf mijn ijs zou kunnen maken!:)

Reageer
WilmaF 19 juni 2011 - 21:49

ziet er goed uit! Leuk dat je mocht testen. Moest wel een beetje lachen om je toen de deksel enz uit elkaar viel. Dat zit allemaal zo los die onderdelen.
Je moet opletten dat dat ding al draait als je smurrie erin laat lopen anders loopt het vast. Had ik een keer, wat een geknoei was het toen, het zat gelijk vastgevroren. Enfin, doe je ook maar 1x.

Reageer
WilmaF 19 juni 2011 - 21:49

ziet er goed uit! Leuk dat je mocht testen. Moest wel een beetje lachen om je toen de deksel enz uit elkaar viel. Dat zit allemaal zo los die onderdelen.
Je moet opletten dat dat ding al draait als je smurrie erin laat lopen anders loopt het vast. Had ik een keer, wat een geknoei was het toen, het zat gelijk vastgevroren. Enfin, doe je ook maar 1x.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com