You are here: Home » Beauty » Olaz Regenerist Vernieuwend Nacht Elixir

Olaz Regenerist Vernieuwend Nacht Elixir

geschreven door Constance
thermostaat

Vanaf 1 juli as. ligt er een nieuw Olaz Regenerist product in de winkels: Olaz Regenerist Vernieuwend Nacht Elixir.

Dit nachtelixer bevat de anti-verouderingstechnologie van Regenerist en is ontwikkeld nav. wetenschappelijk onderzoek naar het gedrag van de huid tijdens de nacht. Hierbij is ook gekeken naar het zgn. Circudiaanse Ritme. Het Olaz Regenerist Vernieuwend Nacht Elixir zorgt niet alleen naar hydratie maar ook voor een versnelling van de huidvernieuwing. Hierdoor krijg je niet alleen een stevigere en zachte huid, maar houd je huid ook beter het vocht vast. Je brengt ’s avonds het elixer als volgt aan: verwarm 3 tot 4 druppels in je handen op en maak op je gezicht en hals lichte masseerbewegingen (niet rond de ogen) en masseer het elixer in. De volgende ochtend moet je wel je huid schoon maken met warm water en daarna altijd een dagcrème met UV bescherming gebruiken want het elixer bevat glycolzuur.

Nu heb ik dit elixer al een tijdje geleden mogen ontvangen om te testen en het is een fijn product. Je hebt maar heel weinig nodig (de 3 tot 4 druppels zijn meer dan genoeg om je gezicht en hals in te smeren en ik neem ook nog mijn decolleté mee) en je voelt dat het gelijk in je huid trekt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com