You are here: Home » Ladygadgets » Damien Hirst – For the Love of God

Damien Hirst – For the Love of God

geschreven door Constance

Waarschijnlijk ken je de wereldberoemde diamanten schedel van Damien Hirst, For the Love of God, wel. En vind je het je leuk om deze in je eigen woon- of slaapkamer te hebben staan voor slechts 14 miljoen Pond.

Dat kan stukken goedkoper want je kunt nu, via iArtist London een bouwpakket kopen waarbij je zelf aan de slag kunt met een plastic schedel, 8.601 kristallen, lijm en zilver spray zodat je je eigen For the Love of God kunt creëren. Behalve de kunst van Damian Hurst heeft iArtist London nog veel meer andere bijzondere werken van kunstenaars die jezelf kunt kopiëren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com