You are here: Home » Shoppen » Hollands design

Hollands design

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar een leuke winkel waar je terecht kan voor Hollandse souvenirs, maar dan wel hip, design en trendy?

Bij de (online)winkel Thinking of Holland kan je allerlei leuke, originele cadeaus aanschaffen die gemaakt zijn door Nederlandse ontwerpers of met een Hollandse knipoog bedacht zijn. De ‘echte’ winkel zit in de Passenger Terminal Amsterdam dus kan je nog snel terecht voor een leuk Vaderdagcadeau, zoals Delfts Blauwe manchetknopen van de Porceleyne fles of de Secrid Card protector waar je 6 pasjes in kunt opbergen. Natuurlijk kan je ook online het hele assortiment aanschaffen, de prijzen variëren van 5 tot 800 euro.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com