You are here: Home » Accessoires » Teenslippers met opbergruimte

Teenslippers met opbergruimte

geschreven door Constance

In 2007 ben ik al tegen een Reef teenslipper aangelopen waarbij er in de zool ruimte was voor je creditcards, los geld en sleutels. (Je kunt dat artikel nalezen, maar helaas zijn ze de Reef Stash slippers niet meer te koop.)

Maar Archport is met een opvolger gekomen, de Yogastash fitflop. En je kunt ook bij deze teenslippers, in het geheime vakje in de zool, allerlei kostbaarheden opbergen, en dit opbergvak is zelfs geschikt voor je MP-3 speler of je mobiele telefoon. Verder gaan er ook een paar sneakers in de Archport collectie opgenomen worden. Het is natuurlijk reuze handig en slim, alleen niet erg vrouwelijk, helaas.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Ike 19 juni 2011 - 20:37

Handig als je naar het strand gaat!:)

Reageer
Ike 19 juni 2011 - 20:37

Handig als je naar het strand gaat!:)

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com