You are here: Home » Shoppen » Vaderdag Tip: Basil fietstas

Vaderdag Tip: Basil fietstas

geschreven door Constance

As. zondag is het weer Vaderdag en misschien heb je nog geen leuk cadeau. Gaat je man of vader altijd op de fiets naar zijn werk (of naar het station) en heeft ie nog geen goede tas om zijn laptop in op te bergen.

Het fietstassenmerk Basil heeft een handige messenger bag die je in een wip verandert van fietstas naar schoudertas. De “Select” Messenger Bag heeft een speciaal vak waar een 15 inch laptop inpast. Verder heeft de tas een zgn. Zipper Pocket en deze verbergt de twee haken waarmee de tas aan de bagagedrager hangt, zodat de tas oogt en draagt als een normale schoudertas. Een extra rits geeft extra beveiliging en het nylon en de deksel met afvoersysteem houdt het regenwater buiten. De tas is er in het zwart/grijs en in champagne-kleur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com