You are here: Home » Columns » Behoefte aan kleur!

Behoefte aan kleur!

geschreven door Constance

Ik weet niet hoe het komt maar de laatste maanden heb ik steeds meer behoefte aan kleur in mijn omgeving. Ook voor de nieuwe eetkamerstoelen die ik nog moet aanschaffen… het lijkt me heerlijk om ze alle zes in de dezelfde vorm maar in verschillende frisse kleuren te gaan kopen. Ook de trap die nu echt bekleed moet worden nodig is schreeuwt om KLEUR!

Er moet ook nog iets aan de wand..een kunstwerk… ook veelkleurig. Een vloerkleed met heel veel kleurtjes…Tjeemig ik kom er net achter… niet alleen ik heb de behoefte aan kleur maar mijn interieur ook! Alles is redelijk neutraal zonder echt een fris accent.

En toevallig las ik net in de Elle Wonen dat er op de beurs in Milaan veel kleur te zien zou zijn geweest. Stoelen, lampen, kleden, banken en kussens in allerlei kleuren. Mijn gevoel was dus eigenlijk een voorbode wat de beurs zou brengen….zou ik ook de gave van trendwatcher hebben? Ben ik nu een trendsetter of volger?

Maakt niet uit! Ik ga me nu eerst maar focussen op de vorm en de veerkleurigheid van de eetkamerstoelen. Het kleed, het kunstwerk en de traploper kunnen wel even wachten.

Want je kunt  kleur en teveel kleuren in je interieur  natuurlijk ook overdrijven!

Mart Renes, formule manager De InterieurTipgever

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com