You are here: Home » Shoppen » Mail & Win: Mini Babybel Beachcruiser

Mail & Win: Mini Babybel Beachcruiser

geschreven door Constance

Vanaf nu geeft Mini Babybel (van die ronde kleine kaasjes) iedere dag 2 knalrode Mini Babybel Beach Cruisers weg: 1 kinderfiets en 1 voor volwassenen.


Deze Beach Cruiser heeft lekkere brede banden, een rechte zithouding en door het lichte frame is het de perfecte fiets om mee te gaan ‘cruisen’. Wist je dat deze fiets al in 1930 voor het eerst ontworpen is? Nu is de Mini Babybel Beach Cruiser niet te koop, maar je kunt wel kans maken op deze fiets (in juni en juli) als je de actiecode van een Mini BabyBel verpakking invult op de website van Mini Babybel. Ook kun je op de website meedoen aan het de speciale Mini Babybel game, waarbij je kans maakt op een leuke fietsaccessoire!

Ook bij shoppen.blogo.nl maak je kans op zo’n bijzondere knalrode Mini BabyBel beach cruiser (ter waarde van euro 429,-)!

Wat moet je doen om deze unieke fiets te winnen? Geef, voor 16 juli as., antwoord op de onderstaande 3 vragen:
1) Wat kun je winnen met de Beach Cruiser game op Babybel.nl?

2) Welke 2 varianten van Mini Babybel zijn er in Nederland verkrijgbaar?

3) Hoeveel tips voor beter snacken staan er op Babybel.nl, onder het kopje ‘weetjes’?

Mail je antwoorden, ovv. Mini Babybel Beach Cruiser en je naam en adresgegevens, naar: prijsvraag.blogo.nl@gmail.com . (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com