You are here: Home » Huis & Tuin » Safaritent kopen

Safaritent kopen

geschreven door Constance

Zoals jullie ondertussen wel weten ben ik een safari fan en ik slaap in Kenia, tijdens zo’n reis, vaak in een luxe safaritent. Nu was ik, voor mijn terras in mijn achtertuin, op zoek naar een bijzondere overkapping. (Niet een standaard parasol of partytent, maar iets speciaals.)

Ik ben gaan speuren op internet en daar kwam ik de website van Safaritent.net tegen. Je kunt een safaritent (zelfs in Afrika lodge stijl) op maat laten maken, maar voor het huren van legertenten kan je hier terecht. Nu wilde ik geen safaritent in mijn achtertuin maar wel een mooie luifel en aangezien er ook canvas en tentdoek beschikbaar is, heb ik besloten om mijn terrasoverkapping op maat te laten maken. En deze is dit weekend helemaal af.

Maar bij Safaritent.net en legertenten.com kan je niet alleen tenten en luifels kopen maar ook huren, bijv. voor een dag, een weekend of zelfs langer en deze zijn er in verschillende. En er zijn zelfs zgn. bruidstenten beschikbaar, dus ideaal als je een feest hebt waarbij je zeker wilt zijn dat iedereen droog zit.

BTW: vandaag is ook mijn luifeltent gearriveerd, Testman en ik zijn aan de slag gegaan en dit is het resultaat:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com