You are here: Home » Accessoires » Vaderdag Tip: Thermokoelkastje voor in de auto

Vaderdag Tip: Thermokoelkastje voor in de auto

geschreven door Constance

Wil je tijdens het autorijden (of het staan in de file) genieten van een lekker koel drankje (of in de winter van een warme koffie of soep?)

Dan is dit Thermokoelkastje ideaal, want je kunt hem gebruiken om je drankjes koud te houden maar ook om voedsel op  te warmen. En je sluit hem gewoon aan op je sigarettenaansluiting. De Thermokast kan koelen tot rond het vriespunt en verwarmen tot 65 graden Celsius boven nul! En alle kabeltjes om de koelkast aan te sluiten in de auto of thuis worden meegeleverd en er kan 4 liter in.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Ike 19 juni 2011 - 20:39

Als er ineens een hittegolf zou komen dan kan ik dit minikoelkastje wel erg goed gebruiken om mijn drankjes koud te houden. Maar als het herfstachtig weer zal blijven dan heb ik geen minikoelbox nodig!:(

Reageer
Ike 19 juni 2011 - 20:39

Als er ineens een hittegolf zou komen dan kan ik dit minikoelkastje wel erg goed gebruiken om mijn drankjes koud te houden. Maar als het herfstachtig weer zal blijven dan heb ik geen minikoelbox nodig!:(

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com