You are here: Home » Beauty » Vaderdag Tip: Kiehl’s herenverzorging

Vaderdag Tip: Kiehl’s herenverzorging

geschreven door Constance

As. zondag is het Vaderdag en speciaal voor deze dag heeft Kiehl’s een verwenpakket samengesteld.

Ism. met de bekende blogger ‘The Satoralist’ Scott Schumann heeft Kiehl’s de ultieme set samengesteld. Scott Schumann is verantwoordelijk voor de toilettas met daarin een complete serie herenverzorgingsproducten. De set bestaat uit de Facial Fuel Energizing Face Wash 75 ml., Facial Fuel Energizing Moisture Treatment 75ml., Facial Fuel Eye DePuffer 5 gr., Facial Fuel No-Shine Lip Balm 5 ml. en de Ultimate Man” Scrub Soap 90 gr. De prijs voor dit gehele pakket is €76,50 en de speciale toilettas krijg je er gratis bij!

Maar dat is nog niet alles want Kiehl’s komt ook een nieuw mannenproduct: Facial Fuel Transformer. Dit is een hydraterende anti-age gel,speciaal voor de mannenhuid om tekenen van huidveroudering als een droge huid, ruwe plekjes, vlekkerigheid en huidverslapping tegen te gaan. Dus ga nog deze week langs bij de Kiehl’s store in de Hobbemastraat in Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com