You are here: Home » Beauty » La Colline introduceert een nieuw product

La Colline introduceert een nieuw product

geschreven door Constance

Het Zwitserse huidverzorgingsmerk La Colline introduceert vandaag een geheel nieuw product: de CMAge Pure & Mat Fluid.

Wat is de CMAge Pure & Mat Fluid precies? Speciaal voor de oudere huid, die wel last heeft  bijv. een vette T-Zone (zoals ik) is dit product ontwikkeld. Het Shineless Complex reguleert de talgproductie, rijstzetmeel en absorberende poederbolletjes zuigen, als het ware, het overtollige talg op. Verder zorgen milde fruitzuren (citroen en grapefruit extract) ervoor dat celvernieuwing wordt gestimuleerd, en geven ‘lucht’ aan de huid zodat opeenhoping van dode huidcellen wordt vermeden. Tevens zorgt het CMAge Complex voor het anti-aging effect. Hierdoor krijg je een mooie matte huid met kleine poriën en een mooie, jongere, uitstraling.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com