You are here: Home » Gadget nieuws » Sony Ericsson onthult 2 nieuwe telefoons via Facebook

Sony Ericsson onthult 2 nieuwe telefoons via Facebook

geschreven door Constance

Sony Ericsson heeft  2 nieuwe telefoons onthult dmv. een wereldwijde wedstrijd waar 4,8 miljoen Facebook fans aan mee hebben gedaan. Het gaat om de Sony Ericsson Mix Walkman en de Sony Ericsson txt pro.

De Mix Walkman is perfect geschikt voor de echt muziekliefhebber en de txt pro heeft uitschuifbaar toetsenbord in combinatie met de Friends app die speciaal bedoeld is voor social networking. Allebei de telefoons hebben een touch screen en de camera’s kunnen foto’s en video’s maken en natuurlijk ook een WiFi verbinding.

De Sony Ericsson Mix Walkman biedt een nieuwe en leuke manier  om naar muziek te luisteren want op het toestel is een Zappin toets te vinden, waarmee het gemakkelijker en leuker wordt om naar je favoriete muziek te zoeken. Je drukt op de Zappin toets om het refrein van de volgende track te horen en te beslissen of dit een favoriet nummer is waar je naar wilt luisteren. Met een karaoke functie kan het volume van de stem in elk lied worden verlaagd, waardoor je met je favoriete tunes kunt meezingen. Ook kan je de telefoon personaliseren dmv. de verschillende gekleurde bandjes.

De Sony Ericsson txt pro combineert een 3” touchscreen met een 3.2 megapixel camera en een volledig uitschuifbaar qwerty toetsenbord. De Friends app zorgt ervoor dat je je vijf beste vrienden kan toevoegen zodat je gelijk hun updates om op Facebook en feeds van Twitter  te zien.

Je kunt in het najaar deze 2 nieuwe telefoons gaan bewonderen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com