You are here: Home » Shoppen » I Love Fashion News fiets

I Love Fashion News fiets

geschreven door Constance

Het online magazine I Love Fashion News heeft, ism. Tulpfietsen.nl, een fiets ontworpen en deze wordt in gelimiteerde oplage gemaakt. Er zijn slechts 50 fietsen beschikbaar!

De ILFN fiets heeft leren handvatten en zadel, het bekende ILFN hartje en een houten krat. En deze krat is een zgn. Goodie krat en is gevuld met allerlei leuks, zoals een ketting van Viventy, een t-shirt van byGaby.nl en WeLikeFashion.com, de ILFN Shick* pumps, een Lantara Pareo en nog veel meer. De fiets heeft verder een grote bel, een AXA slot, voor- en achterlicht, terugtraprem, een standaard, een rek voorop met daarop de Goodie krat. En als je je fiets thuis krijgt bezorgd, komt ie incl. een Tulpfiets monteur die de fiets helemaal persoonlijk voor je afstelt zodat je er gelijk op kunt wegrijden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com