You are here: Home » Accessoires » Mail & Win: BBQ Marinadeset

Mail & Win: BBQ Marinadeset

geschreven door Constance

Tijdens de Culiperslunch in februari jl., heb ik kennis gemaakt met de Marinade injector van Point Virgule en ik heb hier ook een artikel over geschreven. (Je kunt dit artikel hier nalezen.)

Nu mag ik, omdat het bijna Vaderdag is, 3 Marinade sets weggeven, namens Point Virgule. Elke set (twv. Euro 24,90) bestaat uit de Marinade Injector, 3 verschillende marinade-mixen (vlees, gevogelte en dessert) en een receptenboekje.

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze sets? Geef antwoord op deze vraag: Noem de verschillende marinades uit het Point Virgule assortiment?

Mail je antwoord voor 12 juni as., ovv. Marinade set en  je naam en adresgegevens, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en je krijgt de Point Virgule Marinadeset voor Vaderdag thuis bezorgd. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com