You are here: Home » Beauty » Nieuwe Max Factor oogmake-up

Nieuwe Max Factor oogmake-up

geschreven door Constance

Max Factor heeft haar Eye Effects Collection uitgebreid. Deze collectie bestaat uit de False Lash Effect mascara, Liquid Effect Pencil (in 5 kleuren) en 2 nieuwe kleuren Smoky Effect Eyeshadow.

Wat is er nieuw aan deze producten? De False Lash Effect mascara geeft niet alleen lange maar ook volle wimpers. Dit komt door de grote borstel in combinatie met de vezels die je wimpers ook echt verlengen. Het Liquid Effect Pencil is een combinatie van een eyeliner en een oogpotlood. De 5 kleuren zijn prima te combineren met de Smoky Effect Eyeshadow kleuren. Als je het pencil hebt opgebracht kan je, dmv. het gummetje aan de achterkant, het lijntje vervagen of een strak lijntje maken. Je kunt het potlood gewoon zelf slijpen en hij blijft de hele dag goed zitten. (En dat weet ik uit eigen ervaring, want ik heb alle producten kunnen testen.) Ten slotte is de collectie Smoky Eye Effect Eyeshadow met 2 nieuwe kleuren uitgebreid, Tempest Blue en Pink Plume. Dit product is gekozen als beste make-up product van 2010 (Astir Beauty Award 2010) omdat je hiermee heel gemakkelijk, zonder knoeien, je ogen een smoky eye effect geeft.

De mascara ligt vanaf 1 juni as. in de winkels en de Liquid Effect Pencil en de Smoky Eye Effect Eyeshadow vanaf 1 juli.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com