You are here: Home » Columns » Interieurline kasten.

Interieurline kasten.

geschreven door Constance

Een interieuradvies is altijd weer verrassend. Voor de klant natuurlijk maar ook voor mij.

Hierbij een voorbeeld:

Tijdens het intakegesprek krijg ik de eerste informatie van mijn klant. De woonkamer is uitgebouwd. Hierdoor springt de muur 15 cm in. Tja hoe los je dat op? Er is kastruimte nodig maar wat past op deze muur.

Interieurline denk ik dan! Een uniek woonconcept waar kasten op maat gemaakt worden.

In de showroom krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, daar vind je voorbeeldmodellen. Hoge open kasten of met deuren, lage kasten met laden, zwevende modellen in diverse uitvoeringen van gelakt of gefineerd MDF. Je kunt uit diverse houtsoorten kiezen zoals beuken, kersen, eiken, ahorn, noten, wengé en essen. Kies je toch liever voor een gelakte uitvoering dan zijn de kleuren van bekende verfsystemen je uitgangspunt.

Je kan dan de kleur aanpassen op het behang of het vloerkleed. Of toch die mooie basiskleur waar je al die leuke gekleurde accessoires op kwijt kan. Zelfs de diepte en indeling van de kast is naar eigen inzicht aan te passen Een kast aanpassen op je huis in je eigen stijl en kleur en dat ook nog eens in een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Dit is een unieke kans om een eigen design kast te ontwerpen. Het verschil van 15 cm weg te werken, en een tevreden klant voor mij eraan over te houden. Een beetje van jezelf  een beetje van Interieurline (… en een beetje van de InterieurTipgever)!

Mijn klant is blij verrast als ik haar de mogelijkheden van dit concept vertel en besluit samen met echtgenoot de showroom te bezoeken van Interieurline in Woonmall Alexandrium in Rotterdam.

LIzette Zeef, InterieurTipgever Den Haag Rotterdam

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com