You are here: Home » Beauty » Brildrager van het jaar 2011 verkiezing

Brildrager van het jaar 2011 verkiezing

geschreven door Constance

Secsavers organiseert alweer voor de 12e keer de ‘Brildrager van het Jaar’-verkiezing en Nikkie Plessen roept alle hippe en fashionable brildragers van Nederland om zich in te schrijven voor deze verkiezing. Nikkie Plessen is zelf ook een enthousiaste brildraagster.

Wat moet je doen? Iedereen (man en vrouw) die een bril draagt en tussen de 16 en 30 jaar is kan meedoen. Schrijf je in via de speciale website (vanaf nu t/m 1 juli as.) en vraag daarna (vanaf 2 juli t/m 22 augustus) of al je vrienden en kennis op jou willen stemmen. Daarna strijden 12 finalisten, 1 per provincie, om de titel ‘Brildrager van het Jaar’ en dit gebeurt tijdens de finale op 15 september in Amsterdam en de winnaar maakt kans op een contract bij het modellenbureau Favourite Models.  Verder win je een
professionele foto shoot voor het Specsavers-magazine en een weekendje naar de modestad Parijs.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com