You are here: Home » Audio & video » De Samsung Galaxy SII is verkrijgbaar

De Samsung Galaxy SII is verkrijgbaar

geschreven door Constance

Sinds vorige week ligt ie de winkel, de opvolger van de razend populair Samsung Galaxy S i9000, de Samsung Galaxy SII. Ik krijg binnenkort een testapparaat thuis gestuurd zodat ik de Galaxy SII kan proberen en kan vergelijken met de Galaxy S i9000, mijn huidige toestel.

De Samsung Galaxy SII is momenteel de dunste smartphone die er is en hij heeft het Android 2.3 Gingerbread besturingssysteem. De Galaxy S II is de eerste smartphone waarin Samsung vier content- en entertainmenthubs heeft geïntegreerd. De Samsung Galaxy SII heeft een 8 megapixel camera die in 1080p video’s opneemt en afspeelt. En natuurlijk heeft ook de Galaxy SII AllShare.

De Galaxy SII heeft een Super AMOLED Plus display en dit scherm geeft hele heldere beelden en deze zijn gedetailleerder dan ooit. Het Super AMOLED Plus scherm is het beste scherm dat momenteel beschikbaar is voor mobiele telefoons.En de bredere kijkhoek en betere leesbaarheid van het display zorgt ervoor dat je ook buiten een helder beeld houdt.

De Samsung Galaxy SII heeft voor het eerst de Samsung Hubs gekregen, en hiermee heb je toegang tot  boeken en tijdschriften, muziek, geavanceerde games en sociale netwerken. Verder kan je iedereen spreken vanaf 1 plek: het contactenoverzicht.  Je hebt de communicatiegeschiedenis en updates van je contacten op sociale netwerksites gelijk in beeld. Vanuit het contactenoverzicht leg je direct contact via e-mail, sms of sociale netwerkdienst of per telefoon.

Verder heb je geen e-Reader meer nodig met de Samsung Galaxy SII want je hebt altijd je eigen bibliotheek bij je, met boeken, tijdschriften en kranten. Dankzij diverse samenwerkingsverbanden biedt de Samsung Readers Hub je meer dan 2,2 miljoen boeken aan, 2.000 kranten in 49 talen en 2.300 populaire tijdschriften in 22 talen. Ook de echte gamer kan via de Game Hub de beste mobiele games downloaden en spelen. De persoonlijke muziekmanager geeft je toegang tot meer dan 12 miljoen nummers van 7Digital en je kunt ze gelijk downloaden.

Geheel nieuw is het Live Panel. Dit is een dienst die van live web- en applicatiecontent een startscherm op maat maakt. Je kunt het ontwerp van je eigen Live Panel maken en zelf bepalen welke online diensten en mobiele apps op het scherm verschijnen. Via het ontwerp dat aan een tijdschrift doet denken, heb je direct toegang tot je eigen informatie en entertainment. Samsung Voice Solution herkent je stem en vertaalt het naar tekst of andersom. Zo leest de smartphone ontvangen sms-berichten gewoon aan je voor. De Customized Voice Translation-applicatie is perfect voor op reis, want de smartphone vertaalt teksten in diverse talen. Je spreekt simpelweg een woord of zin in en de smartphone geeft je direct de vertaling.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Jolanda 23 mei 2011 - 16:35

Deze heb ik besteld! Kan niet wachten tot hij straks binnen is. Iemand een idee waar ik een beetje een leuk hoesje kan kopen?

Reageer
Jolanda 23 mei 2011 - 16:35

Deze heb ik besteld! Kan niet wachten tot hij straks binnen is. Iemand een idee waar ik een beetje een leuk hoesje kan kopen?

Reageer
Petronella 26 mei 2011 - 16:19

@Jolanda

Zeker! Zelf hier een besteld, heb het toestel zelf nog niet eens binnen : )

http://www.mobielbereikbaar.nl/producten/samsung/i9100-galaxy-s-ii/hoesjes

Reageer
Petronella 26 mei 2011 - 16:19

@Jolanda

Zeker! Zelf hier een besteld, heb het toestel zelf nog niet eens binnen : )

http://www.mobielbereikbaar.nl/producten/samsung/i9100-galaxy-s-ii/hoesjes

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com