You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Vaderdag Cadeautip: iPhone versterker

Vaderdag Cadeautip: iPhone versterker

geschreven door Constance

We gaan richting Vaderdag en daarom wil ik de aankomende tijd regelmatig leuke mannengadgets onder jullie aandacht brengen, zodat jij je vader, man of minnaar kan verwennen.


Als eerste tip ik de iPhone Horn Stand waarmee je de mogelijkheid hebt om het volume van je speaker te verhogen. Net als bij de oude grammofoon versterkt de siliconen toeter het geluid (12-13 decibel). De Horn Stand is ook te gebruiken als houder voor je iPhone, deze kan dan staan of liggen. De Bone Horn Stand Versterker is verkrijgbaar in verschillende versies en kleuren. Er is een versie voor de Ipod, de iPhone 3 en uiteraard één voor de iPhone 4. Doordat de versterker geen batterijen nodig heeft en makkelijk mee te nemen is, is hij ideaal voor een dagje strand of gewoon een dagje uit. En dat voor nog geen twintig euro!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com