You are here: Home » Fashion » In shape met Nivea en Reebok

In shape met Nivea en Reebok

geschreven door Constance

Nivea is alweer 100 jong en daarom staan ons de aankomende tijd een aantal bijzondere Nivea evenementen te wachten. En een hiervan is de samenwerking van Nivea met life-style coach Sarah Maxwell en Reebok.

Zo heeft Nivea een aantal beautyproducten die je hierbij kunnen helpen. De Goodbye Cellulite Gel en Serum zorgen voor een nog stevigere huid en ook is er de Nivea Bodylotion en Bodymilk met Q10.  Sarah Maxwell geeft je via de website van Nivea allerlei tips hoe je in shape kunt komen en blijven en deze oefeningen zijn gebaseerd op jouw persoonlijke situatie, waardoor je bijv. je bovenbenen kunt trainen terwijl je gewoon aan het tv-kijken bent. En de Easy Tone sneakers van Reebok zijn zo ontworpen dat de speciale techniek van het balanskussentje instabiliteit geeft en deze instabiliteit zorgt ervoor dat je bil- en beenspieren harder moeten werken. En daardoor krijg je ook een strakkere en een gladde huid.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com