You are here: Home » Beauty » Zomercollectie Anecdote

Zomercollectie Anecdote

geschreven door Constance

Het Nederlandse kledingmerk Anecdote heeft alweer haar 4e seizoenscollectie ontworpen en voor deze zomer is het thema ’the stuff that I love.’ Maw. waar krijg jij nu nu het meeste energie van of waarvan krijg jij nu een glimlach op je gezicht?

Deze ‘happy moments’zijn verwerkt in deze collectie en in de kleine anecdotes die terugkomen in de labels van de kleding. De collectie is veelzijdig,creatief en toegankelijk en bevat zomerse jurkjes,zoals een asymmetrisch jurkje in de kleur mint leave green met een beige satijnen lint in de taille. Nieuw dit seizoen is een little jumpsuit en een broekje met satijnen strik.Er is gespeeld met verschillende verrassende ‘knit’technieken van katoen, superzachte jersey kwaliteiten en er is voor het eerst gewerkt met een soepel vallende voile katoen en linnen.De collectie wordt weer aangevuld met basic T-shirts,truien en vesten in frisse zomer kleuren. Anecdote is inmiddels in 40 winkels in Nederland te verkrijgen en is ook online te koop.

ps. Ik heb al een kijkje mogen nemen bij de herst-/wintercollectie en ik heb werkelijk staan watertanden, want vooral de mooie breisels hebben mijn hart gestolen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NPci3RMTFec[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com