You are here: Home » Columns » Cool slapen met Silvana Temprite.

Cool slapen met Silvana Temprite.

geschreven door Constance


 

Dat ruimtevaartechniek goed slapen kan bevorderen! Heb net twee nachten onder mijn nieuwe dekbed gelegen. En ik moet zeggen dat ik boven verwachting goed heb geslapen onder een nieuw dekbed dat mijn lichaamstemperatuur perfect op temperatuur houdt.

Allereerst ik ben een slechte slaper, hoor alles, lig altijd te draaien,  heb het altijd te warm of te koud tijdens het slapen. Zeker onder mijn, inmiddels oude, donzen dekbed. Nu de buitentemperaturen zo fluctueren is slapen voor mij dus helemaal een drama. Benen buiten boord want ze zijn te warm, dekbed van mij af… te warm. En dan koel je dus zo snel af dat je het weer te koud hebt.

De oplossing : In samenwerking met vliegtuig industrie en NASA is een vezel ontwikkeld die er voor zorgt dat je temperatuur niet te warm en te koud wordt. Deze techniek , Outlast en Coolmax, zorgen ervoor de te veel geproduceerde lichaamswarmte op te nemen en weer af te geven wanneer deze nodig is. Dit is verwerkt in de Silvana Temprite dekbedden.

En dat is te merken, ik lig rustiger, de benen niet meer buiten het bed en een heerlijke temperatuur. Bijkomend voordeel  is dat het donzen dekbed altijd bij het draaien kraakte en dat geluid is er nu niet meer bij het draaien.

Dankzij het goede slaapadvies van Erik Sterken bij Woonrijk Langedijk, slaap ik beter en Cool onder mijn nieuwe dekbed!

 

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Tweets die vermelden Overstappen T-Mobile - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 28 januari 2011 - 01:09

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Constance Hage, ProviderNieuws. ProviderNieuws heeft gezegd: Overstappen T-Mobile – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) http://goo.gl/fb/VsTbu #Tmobile […]

Reageer
Tweets die vermelden Overstappen T-Mobile - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 28 januari 2011 - 01:09

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Constance Hage, ProviderNieuws. ProviderNieuws heeft gezegd: Overstappen T-Mobile – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) http://goo.gl/fb/VsTbu #Tmobile […]

Reageer
T-Mobile Webcare 31 januari 2011 - 11:33

Beste Constance,

Mag ik je vriendelijk vragen ons je gegevens te mailen via webcare@t-mobile.nl, zodat ik kan bekijken hoe ik je verder kan helpen?

Graag de volgende gegevens in je e-mail vermelden: je naam, adres en 06-nummer. Zou je een link naar jouw bericht willen meesturen, zodat ik je bericht terug kan vinden? In het onderwerp graag ’t.a.v. Cindy’ vermelden.

Met vriendelijke groet,

Cindy
T-Mobile Webcare

Reageer
T-Mobile Webcare 31 januari 2011 - 11:33

Beste Constance,

Mag ik je vriendelijk vragen ons je gegevens te mailen via webcare@t-mobile.nl, zodat ik kan bekijken hoe ik je verder kan helpen?

Graag de volgende gegevens in je e-mail vermelden: je naam, adres en 06-nummer. Zou je een link naar jouw bericht willen meesturen, zodat ik je bericht terug kan vinden? In het onderwerp graag ’t.a.v. Cindy’ vermelden.

Met vriendelijke groet,

Cindy
T-Mobile Webcare

Reageer
Jel 4 september 2011 - 15:46

Hallo,

Welk type heb je aangeschaft? Twijfel zelf aan de Silvana Temprite Samoa of de Samoa light.

Bevalt het dekbed nog steeds?

Mvg Jel

Reageer
de interieurtipgever 6 september 2011 - 08:35

Ik slaap op het Silvana support Grenat. En dan de meest zachte . Dit omdat ik een buikslaper ben…
Dekbed is perfect! Bij Woonrijk in Broek op Langedijk mag je een kussen uitproberen en krijg je perfect advies!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com