You are here: Home » Beauty » Coca-Cola Light by Karl Lagerfeld

Coca-Cola Light by Karl Lagerfeld

geschreven door Constance

Gisterenmiddag vond bij de Bijenkorf in Amsterdam de lancering plaats van de Coca-Cola Light Karl Lagerfeld flesjes en accessoires en deze onthulling werd gedaan door Hanna Verboom en 3 Karl Lagerfeld Look-a-Likes.

Naast de 3 bijzondere flesjes heeft Karl Lagerfeld ook een speciale accessoire-collectie ontworpen, nl. een sjaal, een tasje en een tanktop. De modegoeroe heeft zich bij het ontwerpen van de flesjes en accessoires laten inspireren door de nieuwe gezichten van de Coca-Cola light campagne: Bernadette, Irene en Eleanor. Voor rockchick Irene ontwierp het modetalent een met sterren versierde tanktop. Het lichte, loszittende shirt mag in geen enkele kast ontbreken. Voor de romantische blonde Bernadette ontwierp Karl Lagerfeld een klassieke, witte sjaal met zilveren stippen die ze losjes om haar nek kan dragen. Voor fashionista Eleanor ontwierp de wereldberoemde ontwerper een avondtas met zilveren strepen: dé gadget voor deze zomer die aan de arm van iedere mode-expert thuis hoort.

De „Coca-Cola light Limited Edition Collection by Karl Lagerfeld‟-flesjes zijn zowel los verkrijgbaar, als met zijn drieën verpakt in een exclusieve, stijlvolle prismavormige Collectors‟ Box die door de ontwerper zelf is gecreëerd. De box is exclusief en in beperkte oplage online te koop en in de filialen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. De accessoires zijn vanaf 1 juni te winnen via een speciale game op coca-cola.nl. De flesjes zijn vanaf morgen verkrijgbaar bij de Bijenkorf (in Amsterdam vanaf gisteren).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r1uRBlPqck4[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com