You are here: Home » Columns » Pixelmania, Christian Zuzunaga

Pixelmania, Christian Zuzunaga

geschreven door Constance

Bladerend in een aantal woonbladen kom ik allerlei leuke spullen tegen die niet verkeerd zou staan in mijn huis, ik vraag mij daarbij af hoe zouden andere mensen kijken naar dezelfde spullen in het blad?

Letten zij op andere details als ik?

Ik bedenk me dat ik het onderscheid kan maken door te kijken met  een professioneel oog en als consument. Daar zal het verschil wel inzetten…

Maar ik dwaal dus af van die mooie spullen,  de ontwerpen van Cristian Zuzunaga vielen mij op toen ik in de Elle Decoration van maart 2011 keek. De man houdt van  uitvergrootte pixels die hij als inspiratie gebruikt en die hem fascineren. De hoezen van de meubels  zien er zo vrolijk en fris uit dat ik er in ieder geval  zowel professioneel (in veel interieurs toepasbaar) als privé ( past perfect in ons nieuwe huis) heel erg blij van wordt. En dan de keuze! Stoelen, banken,gordijnen, kussens, vloerkleden  en bedden.

Pixel meubel avant la lettre

En als we het dan over pixels hebben, kijk dan eens de stoel van Alessandro Mendini, die is de pixel trend ver vooruit geweest. Deze stoel  komt uit 1978!!! Maar die vrolijk gekleurde blokjes zijn hierin toch terug te vinden.

Tja en als je die blokje zat bent kan je er altijd een sudoku puzzel van maken of  er boter kaas en eieren op spelen.

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com