You are here: Home » Eten & koken » Mail & Win: speciale shoppen.blogo.nl Muesli mix!

Mail & Win: speciale shoppen.blogo.nl Muesli mix!

geschreven door Constance

Jullie hebben al eerder over de lekkere muesli van mymuesli kunnen lezen en nu heb ik, samen met mymuesli, een speciale shoppen.blogo.nl Mueslimix samengesteld en daarvan mag ik 3 grote kokers weggegeven!

Wat moet je doen om kans te maken op een van de 3 goed gevulde mymuesli kokers? Geef, voor 28 mei as., antwoord op de volgende vraag: Hoeveel basis Muesli mixen heeft mymuesli?

Stuur je antwoord, incl. je naam en adresgegevens en ovv. mymuesli, naar: prijsvraag.blogo.nl@gmail.com . (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com