You are here: Home » Accessoires » Samsung & Google komen met een Chromebook

Samsung & Google komen met een Chromebook

geschreven door Constance

De samenwerking van Samsung met Google heeft geresulteerd in de Chromebook Series 5, en dit is het 1e notebook ter wereld dat draait op het Chrome besturingssysteem.

De Chromebook is maar 2 cm. dik en de zwart met witte afwerking zorgt voor een super mooi design. Het 12,1 inch scherm heeft Super Bright Plus en daardoor heb je geen last van reflectie en schittering, en dat geldt voor alle omstandigheden zoals buiten en in slecht verlichte ruimtes. De Chromebook weegt 1,45 kilo en de batterij gaat 8,5 uur mee, incl. 5 uur video bekijken, en daardoor kan je je notebook 1 werkdag gebruiken. En hij is 1.000 keer op te laden en dat is 3x zo vaak als ‘normale’ accu’s. Verder start ie in slechts 10 seconden op en in de slaapstand binnen 1 seconde! En de Chromebook Series 5 heeft een ingebouwde HD webcam. Vanaf dit najaar is de Samsung Chromebook Series 5 beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com