You are here: Home » Fashion » Online shoppen bij My Fashion Favourites

Online shoppen bij My Fashion Favourites

geschreven door Constance

Myfashionfavourites.com is een nieuwe webshop met unieke exclusieve labels. Merken die nog niet of nauwelijks in Nederland te krijgen zijn, zoals Calypso St. Barth, Mother denim, Smythe, Heartmade by Julie Fagerholt en Avec Moderation.

Ben je niet zo dol op online shoppen dan kan je ook naar de pop-up shop aan de Herengracht in Amsterdam gaan, want daar kan je altijd op afspraak terecht. Naast de kleding van bovengenoemde merken, gaat myfashionfavourites.com ook nog tassen van Tila March, shawls van Chan Luu, schoenen van Anniel en accessoires van Jane König en Loopielove verkopen. Ook zullen de  zeven heerlijke geurkaarsen van Calypso St. Barth verkrijgbaar zijn en leuke gifts zoals leren opschrijfboekjes, iPhone cases en agenda covers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com