You are here: Home » Beauty » Afslanken op maat

Afslanken op maat

geschreven door Constance

Het bikiniseizoen is alweer aangebroken (en dit jaar vroeger dan verwacht) en dan wil je er toch goed uitzien op het strand of zwembad. Maar het ene dieet werkt voor de een totaal anders dan voor ander want elk lichaam werkt anders. Dit kan komen door je voorkeur voor eten, sporten maar ook leeftijd en conditie.

Daarom komt UniqueSlim met een nieuwe afslankoplossing waarbij voor iedereen een op maat gemaakt product wordt samengesteld. Het online pakket is incl. een hulpprogramma, contact met je diëtiste en een leeftijdsgebonden multivitamine. Leeftijd, huidig gewicht, streefgewicht, eetgedrag, dagelijkse beweging en gezondheid spelen allemaal mee in het bepalen van de persoonlijke UniqueSlim afslankkuur. Zo kan iedereen op een gezonde en voor het eigen lichaam ideale manier het streefgewicht bereiken. Ook kan je gebruik maken van het online UniqueSlim Support Programme dat helpt, adviseert en motiveert.

Hoe werkt UniqueSlim? Eerst doe je de online test. Hiermee krijgt UniqueSlim alle informatie die nodig zijn om het product samen te stellen om gezond af te slanken. Ook voor de multivitamine geldt dat het om een persoonlijke samenstelling gaat, waar naast essentiële vitamines ook mineralen als calcium en ijzer in voorkomen. Na het ontvangen van de producten, die gewoon door de brievenbus passen, gaat de twintig dagen kuur van start. Het online ondersteuningsprogramma helpt met het bijhouden van alle belangrijke zaken zoals gewichtsontwikkeling, voeding en beweging. Tevens is de UniqueSlim-diëtiste continue beschikbaar voor vragen en persoonlijke ondersteuning en krijg je recepten, voedingstips en bewegingsadviezen. Je betaalt € 44,95 voor het hele programma.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com