You are here: Home » Accessoires » Smooff picknick rugzak

Smooff picknick rugzak

geschreven door Constance

Ik hou erg van een lekker picknick, bijv. op het strand, tijdens een boottrip of fietstocht, maar hoe hou je je lekkere hapjes en drankjes een beetje fris en koel?

Dat kan met de Smooff Hipnick Shiny! Dit is een handige rugzak waar alles wat je nodig hebt voor een goede picknick al inzit, zoals een apart koelgedeelte en voorvak met picknickspullen voor 4 personen. De set bevat mooie witte borden, RVS bestek en transparante (wijn)glazen, een kurketrekker, snijplankje en bestek. De achterkant van de Hipnick heeft een aluminium voering waardoor alles lekker lang koel blijft en hij is er in het zwart en in het zilver.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com