You are here: Home » Shoppen » Marlies Dekkers werkt samen met Magnum

Marlies Dekkers werkt samen met Magnum

geschreven door Constance

Marlies Dekkers gaat een samenwerking aan met ijsmerk Magnum. Marlies Dekkers ontwierp een Limited Edition lingerieset geïnspireerd op de verleidelijke combinatie van het rood fruit en de knapperige melkchocolade in dé ijsintroductie deze zomer: Magnum Temptation Fruit, het eerste Magnum ijsje met écht fruit.


Met het ontwerp voor de lingerieset marlies|dekkers for Magnum heeft Marlies zich laten inspireren door de ingrediënten van Magnum Temptation Fruit. De lingerieset bestaat uit een beha en bottom in een verleidelijk donkerbruine en warm roze kleur die de chocolade en de cranberries van Magnum Temptation Fruit symboliseren. De zintuigen worden geprikkeld, met de kleuren die om elkaar heen draaien, op dezelfde manier als de chocolade en cranberries in het ijsje doen. Met een mooie balcony shape en thong worden de verleidelijke vrouwelijke vormen geaccentueerd volgens de filosofie die Marlies Dekkers aanhoudt: ‘You are as beautiful, as sensual, as desirous as you believe yourself to be’.

De Limited Edition lingerieset marlies|dekkers for Magnum wordt in een oplage van 500 stuks gemaakt en is te winnen bij aankoop van Magnum Temptation Fruit, via www.marliesdekkersformagnum.nl. Vrouwen wordt gevraagd hun maten door te geven, zodat de lingerieset speciaal voor hen gemaakt kan worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com