You are here: Home » Shoppen » Mail & Win: Erik & Emilia zonnebril

Mail & Win: Erik & Emilia zonnebril

geschreven door Constance

Jullie hebben een tijdje geleden al een artikel kunnen lezen over de mooie (zonne)brillen collectie van het Zweedse duo Erik & Emilia.

Nu mag ik, namens Are You Swedish?, een Erik & Emilia zonnebril weggeven, model Ribban Tortoise (twv. euro 89,00)! Wat moet je doen om deze geweldige zonnebril te winnen? Geef, voor 31 mei as., antwoord op deze vraag: Uit welk gedeelte van Zweden komen Erik & Emilia oorspronkelijk?

Stuur je antwoord, incl. je naam en adresgegevens en ovv. Zonnebril, naar: prijsvraag.blogo.nl@gmail.com . (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com