You are here: Home » Accessoires » Micro Luggage: Handbagagetrolley en step in-een

Micro Luggage: Handbagagetrolley en step in-een

geschreven door Constance

Een aantal jaren geleden waren ze er ineens, kleine opvouwbare stepjes. En ook nu zie je ze weer terugkomen in het straatbeeld.

Het merk Micro heeft, ism. Samsonite, een wel heel bijzondere step op de markt gebracht: de Micro Luggage. Dit een handbagagetrolley (van Samsonite) waarin je je kleding, laptop etc. (26 liter inhoud) kunt opbergen en die gewoon als handbagage aan boord van het vliegtuig mee genomen kan worden. Eenmaal op de plaats van bestemming vouw je de wieltjes uit en kun je op de step verder. En heb je gelijk een handige boodschappentrolley bij je. (Je kunt de koffer niet van de step afhalen.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com