You are here: Home » Accessoires » Nieuwe kookplaten van AEG

Nieuwe kookplaten van AEG

geschreven door Constance

Ben je toe aan een nieuwe keuken en ben je daarbij ook nog eens dol op kokkerellen?

AEG heeft een compleet assortiment met kookplaten in de Crystal Line. Je kunt nl. zelf je fornuis samenstellen want de serie is opgebouwd uit losse componenten en deze zien er ook nog eens erg mooi uit. De onderkant van alle platen is glas (makkelijk schoonmaken) en je kunt kiezen uit oa. een dubbele gasbrander, een wokbrander of een inductiewokbrander. Maar ook een grillplaat en zelfs 2 verschillende Japanse TeppanYaki (inductie) bakplaten met 2 zones (dat is nog steeds mijn grote wens). Verder heeft AEG nu een iPad app ontwikkeld waarmee je alle inbouwapparatuur kunt bekijken en tevens ook met elkaar kunt combineren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com