You are here: Home » Shoppen » Moederdag Tip: shoppingtrip naar Berlijn

Moederdag Tip: shoppingtrip naar Berlijn

geschreven door Constance

Weet je echt niet meer wat je je moeder moet geven voor Moederdag dan heb ik nog een tip voor je. (En hiervoor hoef je niet naar de winkels toe, want je regelt het gewoon online.)

Want wat dacht je van een shoppingtripje naar Berlijn? Een van de redenen zou kunnen zijn omdat Der Kurfürstendamm 125 jaar jong is (5 mei jl.). En natuurlijk ga je even langs bij de tentoonstelling ´Der Kurfürstendamm 125 jaar – 125 verhalen´. In 125 vitrines komen 125 verhalen over de geschiedenis van deze bekende boulevard aan bod. Dus naast het shoppen snuif je direct wat geschiedenis op. Een andere highlight is een bezoek aan het grootste warenhuis van Europa: KaDeWe (Kaufhaus des Westens).  Met een oppervlakte van 60.000 m2 en 380.000 verschillende artikelen vind je altijd iets van je gading. En de bovenste verdiepingen zijn een echt paradijs voor liefhebbers van lekker eten en drinken. Of ga anders naar Galerie Lafayette in de Friedrichstrase. En ook de koopjesjagers zijn in Berlijn op de juiste plek want de prijzen in Berlijn zijn relatief goedkoop in vergelijk met andere Europese steden.

Nu vraag je je misschien af of het niet een heel kostbaar Moederdagcadeau is. Maar je kunt, al vanaf € 32,99 voor een enkele reis incl. belastingen en toeslagen, vanaf Schiphol naar Berlijn vliegen met easyJet. En easyJet biedt ook nog verschillende hotels, hostels en B&B aan in deze Duitse Metropool, dus voor elke portemonnee wat wils.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com