Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie
  • Essence trend edition “glitter in the air” Essence trend edition “glitter in the air”
  • No7 introduceert Match Made Lipstick Service No7 introduceert Match Made Lipstick Service
  • PUPA Milano I’M Matt Lip Fluid PUPA Milano I’M Matt Lip Fluid
  • L’Oréal Paris Extravaganza box L’Oréal Paris Extravaganza box
  • CATRICE herfst/wintercollectie 2015; Ogen en Lippen CATRICE herfst/wintercollectie 2015; Ogen en Lippen
shoppen

Mail & Win: Estée Lauder lipsticks

“Het is bijna Koninginnedag en dat viert Estée Lauder met véél oranje! Ben je nog op zoek naar een geschikte lipstick voor je Koninginnedag-look, waag dan nu je kans op de Facebook pagina van Estée Lauder Nederland.

Estée Lauder zoekt 20 dames voor het testen van de Estée Lauder Koninginnedag lipstickkleuren. Als je tot de 20 gelukkigen hoort, ontvang je je lipsticks nog voor 30 april, zodat je in stijl kunt meevieren.”

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?