Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

Bijenkorf Inspiration

Onder de noemer Inspiration staat de Bijenkorf zes weken lang in het teken van typografie. De kick-off van Inspiration vindt vandaag plaats in de Lichthal van de Bijenkorf Amsterdam met een spectaculaire catwalk show, waarbij de Bijenkorf voor het eerst de Inspiration Award uitreikt aan een jonge ontwerper. Ook lanceert de Bijenkorf een limited Special Editions collectie van verschillende toonaangevende merken.

Je kunt vanmiddag, tussen 16.30 tot 18.00 uur in de Bijenkorf Amsterdam, de start van Inspiration meemaken, met een spectaculaire catwalk show, waarbij Nederlandse designacademies op de Bijenkorf en op typografie geïnspireerde ontwerpen presenteren. De presentatie van de catwalk is in handen van Renate Verbaan. De show wordt muzikaal omlijst door Bas Kosters en Shirley Hart als dj-duo Broekje Vol & Bloesje Vol. De Bijenkorf reikt deze avond voor het eerst de Inspiration Award uit aan het beste ontwerp: een geldprijs van 20.000 euro voor de winnende academie. De winnende designer krijgt een geldprijs van 5.000 euro en de kans om voor de Special Editions collectie 2012 te ontwerpen. Om 19.00 zal er nog een catwalk show plaatsvinden die voor iedereen toegankelijk is. Via deBijenkorf.nl en de Bijenkorf Facebookpagina kan gestemd worden op de creaties. De winnende designer van de publieksprijs mag eveneens voor de Special Editions collectie 2012 ontwerpen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?