You are here: Home » Gadgets » Basil fietsaccessoires

Basil fietsaccessoires

geschreven door Constance

Wil je je fiets in een zomer jasje steken dan zit je bij Basil goed, want Basil zet de bloemetjes buiten.

Zo versterken bloemen op je fiets het lentegevoel en elke fiets vrolijkt er gelijk van op. Een setje van vier margrietjes kun je bijvoorbeeld makkelijk in je fietsmand steken en in de kleuren fuchsia, rood en wit wordt het een vrolijke boel. Of kies een mooie grote rose bloem voor op je stuur. En natuurlijk kan je dmv. een bloemenslinger (fuchsia, rood en wit) je fietsmand of bagagedrager nog verder versieren. Verder kan je je bagagedrager of je fietsmand of krat veranderen in een miniatuur grasveld met margrietjes.

Je zadel geef je ook een bloemenuiterlijk met een fleurig bloemendekje en de bijpassende regenkapjes, paraplu’s en fietstassen zorgen voor nog meer kleur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com