You are here: Home » Columns » De InterieurTipgever op Twitter

De InterieurTipgever op Twitter

geschreven door Constance

De InterieurTipgever gaat uitbreiden…en veranderen en dan niet alleen ons logo (binnenkort de onthulling)!

Inmiddels schrijven we al een aantal jaren artikelen op deze blogsite  over alles wat met het interieur  en wonen te maken heeft. We merken dat de “honger” naar eenvoudige interieur tips en ideeën bij de lezers bijna niet te stillen is.

Om op de behoefte in te spelen hebben we sinds kort een Twitteraccount (@interieur_tips)geopend waarop elke dag een interieurtip zal verschijnen.  Dit kan een simpele doe het zelf tip zijn, of we attenderen je op een grappig accessoire, meubelstuk of mooi behang  in een webshop, winkel of beurs. Daarnaast als we iets lezen dat we met je willen delen laten we je dit ook weten.

Maar dit is nog niet alles, ook de site die nu zwaar verouderd is gaat vernieuwd worden. Met daarop nog meer tips ideeën en zelfs een leuk filmpje over wat een interieuradvies inhoudt. Daarnaast ook inspirerende voor en na foto’s van projecten die door de Tipgevers zijn gedaan en… nog veel meer!

Nieuwsgierig geworden? Hou de site van ons in de gaten en ga de InterieurTipgever volgen via Twitter!

Mart Renes

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com