You are here: Home » Gadget nieuws » Moederdag Tip: Nescafé Dolce Gusto

Moederdag Tip: Nescafé Dolce Gusto

geschreven door Constance

Het is binnenkort weer Moederdag en ik ga de aankomende tijd een aantal leuke Moederdagcadeaus in het zonnetje zetten, dus als je er iets tussen ziet staan mail het artikel dan gerust even door naar je man, minnaar of partner.

 

 

NESCAFÉ Dolce Gusto biedt het spits af want zij komen met 2 nieuwe Piccolo koffiemachines, Red en Limited Designer Edition. De felrode Piccolo is lekker opvallend, maar ook compact en stijlvol en is nu verkrijgbaar. De Spaanse fashiondesigner Agatha Ruiz de la Prada heeft de limited designer edition ontworpen. Haar Piccolo komt in twee dessins en is in zeer gelimiteerde oplage verkrijgbaar in Nederland.

Je kunt de NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo voor allerlei verschillende koffies gebruiken, zoals een Latte Macchiato, Cappuccino of Caffè Lungo, maar ook voor een Chococino of juist een verfrissende Nestea Peach met de koud water functie ben je aan het goede adres. De Piccolo heeft een energiebesparende, automatische uitknop (na 5 minuten).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com