Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
ladygadgets

Moederdag Tip: Nescafé Dolce Gusto

Het is binnenkort weer Moederdag en ik ga de aankomende tijd een aantal leuke Moederdagcadeaus in het zonnetje zetten, dus als je er iets tussen ziet staan mail het artikel dan gerust even door naar je man, minnaar of partner.

 

 

NESCAFÉ Dolce Gusto biedt het spits af want zij komen met 2 nieuwe Piccolo koffiemachines, Red en Limited Designer Edition. De felrode Piccolo is lekker opvallend, maar ook compact en stijlvol en is nu verkrijgbaar. De Spaanse fashiondesigner Agatha Ruiz de la Prada heeft de limited designer edition ontworpen. Haar Piccolo komt in twee dessins en is in zeer gelimiteerde oplage verkrijgbaar in Nederland.

Je kunt de NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo voor allerlei verschillende koffies gebruiken, zoals een Latte Macchiato, Cappuccino of Caffè Lungo, maar ook voor een Chococino of juist een verfrissende Nestea Peach met de koud water functie ben je aan het goede adres. De Piccolo heeft een energiebesparende, automatische uitknop (na 5 minuten).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?