You are here: Home » Beauty » Zonnecosmetica van De Zwaluwhoeve

Zonnecosmetica van De Zwaluwhoeve

geschreven door Constance

De 3 cosmeticalijnen van de beauty- en wellnesscentrum Zwaluwhoeve: de Zwaluwhoeve-lijn, Dutch For You en Dr. Fish, hebben nu ook aantal zonnecosmeticaproducten ontwikkeld.


De Zwaluwhoeve-lijn komt met de eigen SunCare verzorgingslijn en bestaat uit een zonnecrème met SPF15, een aftersun en een lippenbalsem met SPF15. De vorig jaar geïntroduceerde lijn Dutch For You (voor dames en heren) heeft de Dutch For You Diamond Defense crème, waarbij de SPF30 en hoger je huid beschermt tegen huidveroudering. Dr. Fish heeft een vernieuwde lijn en hiervan is de Dr. Fish SunCare Self-Tahn Legs een voorbeeld van. Het geeft je benen een zomerse tint en dat zonder vlekken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com