You are here: Home » Schoenen & laarzen » So Thijs, het nieuwe beautyboek van Thijs Willekes

So Thijs, het nieuwe beautyboek van Thijs Willekes

geschreven door Constance

Begin volgende maand verschijnt het boek So Thijs, geschreven door beautycoach en tv-presentator Thijs Willekes.


Wat kan je allemaal vinden in So Thijs? Tips, tips, tips en nog meer tips op het gebied van beauty, haar, styling en make-up en dat zijn nu precies die dingen waar veel vrouwen momenteel behoefte aan hebben want de trends in mode en styling volgen elkaar in razend tempo op en veel meiden en vrouwen zien door de mascararollers hun wimpers niet meer. Hoe herken en benadruk je je eigen stijl en schoonheid? En niet te vergeten: what’s hot en what’s not…. In So Thijs laat Thijs je stap voor stap zien hoe jij het mooiste uit jezelf kunt halen. Aan de hand van praktische tips en tricks geeft hij alle beautygeheimen prijs, die hij als beauty coach door de jaren heen heeft verzameld. Alle tips zijn voorzien van prachtige illustraties van Ingrid Bockting, mode-illustratrice voor verschillende modebladen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com