Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Stralend de lente van 2019 in met CATRICE Stralend de lente van 2019 in met CATRICE
  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • LOV x HaticeSchmidt make-up collectie LOV x HaticeSchmidt make-up collectie
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat
  • Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen
shoppen

So Thijs, het nieuwe beautyboek van Thijs Willekes

Begin volgende maand verschijnt het boek So Thijs, geschreven door beautycoach en tv-presentator Thijs Willekes.


Wat kan je allemaal vinden in So Thijs? Tips, tips, tips en nog meer tips op het gebied van beauty, haar, styling en make-up en dat zijn nu precies die dingen waar veel vrouwen momenteel behoefte aan hebben want de trends in mode en styling volgen elkaar in razend tempo op en veel meiden en vrouwen zien door de mascararollers hun wimpers niet meer. Hoe herken en benadruk je je eigen stijl en schoonheid? En niet te vergeten: what’s hot en what’s not…. In So Thijs laat Thijs je stap voor stap zien hoe jij het mooiste uit jezelf kunt halen. Aan de hand van praktische tips en tricks geeft hij alle beautygeheimen prijs, die hij als beauty coach door de jaren heen heeft verzameld. Alle tips zijn voorzien van prachtige illustraties van Ingrid Bockting, mode-illustratrice voor verschillende modebladen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?