You are here: Home » Shoppen » Moederdag Tip: RevitaLash Gift Set

Moederdag Tip: RevitaLash Gift Set

geschreven door Constance

Mijn vaste lezeressen weten dat ikzelf heel veel resultaat heb bereikt met RevitaLash voor mijn wimpers en RevitaBrow voor mijn wenkbrauwen. En speciaal voor de aankomende Moederdag is er dan nu de perfecte Gift Set beschikbaar.

De RevitaLash Moederdag set bestaat uit: 1x RevitaLash (4.1 ml.), de Raven Mascara en de nieuwe Perfect Primer. (De Perfect Primer zorgt ervoor dat je wimpers de mascara langer en beter vasthoudt, waarbij ook de mascarakleur meer wordt versterkt.) Je gebruikt de Perfect Primer als een mascara en daarna breng je gelijk de RevitaLash Mascara aan.

Bestel deze speciale Moederdag Gift Set wel op tijd en op = op.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com