Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara
  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • Nieuwe mascara’s bij Etos Nieuwe mascara’s bij Etos
  • Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days
  • De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen
  • December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER
shoppen

Moederdag Tip: RevitaLash Gift Set

Mijn vaste lezeressen weten dat ikzelf heel veel resultaat heb bereikt met RevitaLash voor mijn wimpers en RevitaBrow voor mijn wenkbrauwen. En speciaal voor de aankomende Moederdag is er dan nu de perfecte Gift Set beschikbaar.

De RevitaLash Moederdag set bestaat uit: 1x RevitaLash (4.1 ml.), de Raven Mascara en de nieuwe Perfect Primer. (De Perfect Primer zorgt ervoor dat je wimpers de mascara langer en beter vasthoudt, waarbij ook de mascarakleur meer wordt versterkt.) Je gebruikt de Perfect Primer als een mascara en daarna breng je gelijk de RevitaLash Mascara aan.

Bestel deze speciale Moederdag Gift Set wel op tijd en op = op.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?