You are here: Home » Gadgets » Moederdagtip: Nescafé Dolce Gusto

Moederdagtip: Nescafé Dolce Gusto

geschreven door Constance

Het is binnenkort weer Moederdag en ik ga de aankomende weken een aantal leuke Moederdagcadeaus in het zonnetje zetten, dus als je er iets tussen ziet staan mail het artikel dan gerust even door naar je man, minnaar of partner.

NESCAFÉ Dolce Gusto komt met 2 nieuwe Piccolo koffiemachines, Red en Limited Designer Edition. De felrode Piccolo is een echte eye-catcher: opvallend, compact en stijlvol en is nu verkrijgbaar. De Spaanse fashiondesigner Agatha Ruiz de la Prada heeft de limited designer edition ontworpen.  Deze Piccolo verschijnt in twee dessins en is in zeer gelimiteerde oplage verkrijgbaar in Nederland.

Je kunt de NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo voor koffie gebruiken, zoals een Latte Macchiato, Cappuccino of Caffè Lungo, maar ook voor een Chococino of juist een verfrissende Nestea Peach met de koud water functie werkt ie perfect. De Piccolo heeft een energiebesparende, automatische uitknop (na 5 minuten).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com