Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Libratone GO ONE CLICK en STYLE BT speaker is er nu ook in het rood Libratone GO ONE CLICK en STYLE BT speaker is er nu ook in het rood
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • Ipanema with STARCK Ipanema with STARCK
  • Ontwerp je eigen Kleenex tissue box Ontwerp je eigen Kleenex tissue box
  • iPhone cases van Nederlandse bodem iPhone cases van Nederlandse bodem
shoppen

Moederdagtip: Nescafé Dolce Gusto

Het is binnenkort weer Moederdag en ik ga de aankomende weken een aantal leuke Moederdagcadeaus in het zonnetje zetten, dus als je er iets tussen ziet staan mail het artikel dan gerust even door naar je man, minnaar of partner.

NESCAFÉ Dolce Gusto komt met 2 nieuwe Piccolo koffiemachines, Red en Limited Designer Edition. De felrode Piccolo is een echte eye-catcher: opvallend, compact en stijlvol en is nu verkrijgbaar. De Spaanse fashiondesigner Agatha Ruiz de la Prada heeft de limited designer edition ontworpen.  Deze Piccolo verschijnt in twee dessins en is in zeer gelimiteerde oplage verkrijgbaar in Nederland.

Je kunt de NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo voor koffie gebruiken, zoals een Latte Macchiato, Cappuccino of Caffè Lungo, maar ook voor een Chococino of juist een verfrissende Nestea Peach met de koud water functie werkt ie perfect. De Piccolo heeft een energiebesparende, automatische uitknop (na 5 minuten).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?