You are here: Home » Accessoires » Moederdag Tip: Dubbele citruspers

Moederdag Tip: Dubbele citruspers

geschreven door Constance

Speciaal voor Moederdag (Heren, dit is over 2,5 week alweer) ben ik een handige citruspers tegen gekomen, nl. een Duo Citruspers.

De Trebs Duo Citruspers heeft 2 perskegels en een geïntegreerd snijsysteem. Hiermee snij je na het sluiten van het deksel de sinaasappel (citroen of grapefruit) in 2 helften en op hetzelfde moment worden deze ook gelijk uitgeperst. Het resultaat: geen plakkerige handen meer, een schone snijplank en geen gevaarlijke situaties met een scherp mes. En het verse sap komt gelijk in de schenkkan terecht. Alle losse onderdelen zijn vaatwasserbestendig en het uit elkaar halen en in elkaar zetten van de duo pers is kinderspel. De duo citruspers is bescheiden van omvang en past prima in  keukenkastje. De Duo Citruspers is te koop bij de Makro, Mediamarkt en bij diverse online winkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com