Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
ladygadgets

Moederdag Tip: Dubbele citruspers

Speciaal voor Moederdag (Heren, dit is over 2,5 week alweer) ben ik een handige citruspers tegen gekomen, nl. een Duo Citruspers.

De Trebs Duo Citruspers heeft 2 perskegels en een geïntegreerd snijsysteem. Hiermee snij je na het sluiten van het deksel de sinaasappel (citroen of grapefruit) in 2 helften en op hetzelfde moment worden deze ook gelijk uitgeperst. Het resultaat: geen plakkerige handen meer, een schone snijplank en geen gevaarlijke situaties met een scherp mes. En het verse sap komt gelijk in de schenkkan terecht. Alle losse onderdelen zijn vaatwasserbestendig en het uit elkaar halen en in elkaar zetten van de duo pers is kinderspel. De duo citruspers is bescheiden van omvang en past prima in  keukenkastje. De Duo Citruspers is te koop bij de Makro, Mediamarkt en bij diverse online winkels.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?