You are here: Home » Fashion » GUESS White Hot Style

GUESS White Hot Style

geschreven door Constance

Houd je stijl cool en de fashion hot met de nieuwe GUESS Watches.


GUESS Watches introduceert de nieuwe WHITE HOT STYLE collectie: een serie stijlvolle, witte, ultra moderne horloges.  Fashionable en overal mee te combineren!

Deze vernieuwde hyperactieve collectie is voor iedere vrouw die niet zonder de laatste fashionaccessoires kan, maar tegelijkertijd ook dagelijks wil dragen. Of je deze stijl nu combineert met een skinny jeans en een simpel topje tijdens het shoppen óf met een sizzling sexy jurkje op een fashionable feestje, met deze WHITE HOT STYLE GUESS Watch ben je dé eye-candy!

Bij aankoop van één van de WHITE HOT STYLE GUESS Watch krijg je nu een uniek GUESS strandlaken cadeau*! Dit luxe, witte strandlaken (100cm x 180cm) is ideaal om deze zomer fashionable gespot te worden: een wannahave speciaal voor onze GUESS fans in Nederland.

* zolang de voorraad strekt

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com