Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Get the Kylie Look bij Specsavers Get the Kylie Look bij Specsavers
  • Pilat&Pilat Pilat&Pilat
  • De Rodenstock ROCCO bril is terug! De Rodenstock ROCCO bril is terug!
  • Leen Dutch Design handgemaakte sieraden Leen Dutch Design handgemaakte sieraden
  • Vitamine D bij Sunday’s Vitamine D bij Sunday’s
shoppen

Lancaster zonnecosmetica

We houden allemaal van de zon en proberen daar natuurlijk zo veel mogelijk van te genieten, maar dat moet wel verstandig en goed beschermd gebeuren. En daar zorgt Lancaster al 40 jaar lang voor!

Om deze bijzondere gebeurtenis te vieren heeft Lancaster een aantal limited edition zonneproducten uitgebracht. Zo is er de Sensational Nourishing Oil en deze olie stimuleert de aanmaak van melatonine (zelfs zonder de zon) en geeft je huid gelijk een bruine kleur. Je huid gaat ook lekker zacht en verzorgd aanvoelen en natuurlijk ruikt de Sensational Nourishing Oil naar de bekende Lancaster zonneproducten.

Ook is er de Sun Care Oil-Free Milky Spray (SPF 15) en deze jumbo spray (400 ml.) wordt geleverd in een speciale jubileum verpakking. Ook is de Lancaster Sun Age Control serie uitgebreid met 2 producten: de Sun Body Lotion SPF 30, de After Sun Damage Recovery. Deze serie geeft een goede bescherming in de zon en zorgt er gelijk voor dat huidveroudering wordt tegengegaan en dat je toch een mooie bruin kleur krijgt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?